In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Ontwikkeling drie panden in Cranendonck

Ontwikkeling drie panden in Cranendonck

In maart 2020 las u op de gemeentepagina over de verkoop van drie panden in Cranendonck, die eigendom waren van de gemeente. Het ging om de panden aan de Dr. Kuijperstraat 26 in Budel (voormalige school De Kleine Wereld), het Rijksmonument aan de Hogeweg 1-3 in Maarheeze en de woonboerderij aan de Rakerstraat 4 in Maarheeze. De gemeente heeft inmiddels afstand gedaan van deze panden. De nieuwe eigenaren gaan de panden verder ontwikkelen. Dit in goed overleg met omwonenden en gemeente (en voor het pand aan de Hoge weg met Jongerencentrum Harlekyn, die op deze locatie blijft).