Ontwerp bestemmingsplan ‘De Hoge weg ong. te Maarheeze’

Ontwerp bestemmingsplan ‘De Hoge weg ong. te Maarheeze’

Van vrijdag 15 oktober 2021 tot en met vrijdag 26 november 2021 kunt u het ontwerp bestemmingsplan “De Hoge Weg ong. te Maarheeze” inzien dat door het college van B&W is vrijgegeven. Dit bestemmingsplan gaat over het realiseren van drie woningen aan De Hoge Weg ong. te Maarheeze. Meer informatie hierover vindt u in de toelichting van het bestemmingsplan op Ruimtelijke Plannen.

Met de initiatiefnemers is een anterieure overeenkomst gesloten. De zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt gelijktijdig ter inzage. 

Tevens ligt ook het ontwerp besluit hogere waarde ter inzage. Dit besluit wordt genomen omdat de geluidsbelasting hoger is dan rechtstreeks is toegestaan. Het is mogelijk om hogere waarde te verlenen.

Digitaal het plan bekijken

Wij adviseren u het nieuwe plan en de officiële bekendmaking te raadplegen via onze website. Deze versies zijn juridisch bindend. Hier leest u ook hoe u kunt reageren. Op het gemeentehuis ligt ook een papieren exemplaar ter inzage. Voor uw en onze veiligheid volgen wij de RIVM-richtlijnen rondom Corona. Daardoor hebben we een aangepaste dienstverlening met beperkte openingstijden en geen vrije inloop. U kunt een afspraak maken via 14-0495.

Zo weet u ervan!

Automatisch alle berichten over uw buurt ontvangen? Meld u aan bij de gratis attenderingsservice van de overheid.