In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Online informatiebijeenkomst Energietransitie

De doelstellingen vanuit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: in 2050 Nederland bijna geheel energieneutraal. De energietransitie gaat over de overgang van het gebruik van fossiele brandstoffen naar volledig groene energie. Een behoorlijke opgave dus! Maar wat betekent de energietransitie voor gemeente Cranendonck en uw eigen situatie? En wat staat er eigenlijk in zo’n regionale energiestrategie (RES 1.0)? Ontdek het op de online informatiebijeenkomst van gemeente Cranendonck.

Online inloopbijeenkomst

De online inloopbijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 april van 19.30 tot 21.30 uur via Microsoft Teams. Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen van de regionale energiestrategie binnen uw regio. Hierin komen onderwerpen zoals energiebesparing, warmte en grootschalige opwek via zonnepanelen of windmolens aan bod. Ook krijgt u de ruimte om vragen te stellen.

Wilt u er bij zijn?

Meld u dan aan via duurzaam@cranendonck.nl. U ontvangt na uw aanmelding een link naar Microsoft Teams om deel te nemen. Tijdens de bijeenkomst kunt u op ieder moment digitaal in en uit lopen.