Ondernemers: Meld je aan voor Cranendonck Werkt 2019!

Op 1 november 2019 organiseren Ondernemerscontact Cranendonck (OCC), BRAVO! College en de gemeente 'Cranendonck Werkt!' in de Borgh te Budel. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd om zich te presenteren op de geheel vernieuwde editie van de jaarlijkse banen- en stagemarkt.

Cranendonck werkt is dé plek waar u kwalitatief personeel uit de directe omgeving vindt óf de perfecte stagiair voor een onderzoek of meeloopstage in uw bedrijf. Tijdens Cranendonck werkt kunt u uw bedrijf presenteren en in gesprek gaan met potentiële werknemers of stagiaires van alle niveaus. Bovendien helpt Cranendonck werkt met het vinden van een match.

Nieuwe locatie, nieuwe activiteiten

Cranendonck werkt wordt dit jaar georganiseerd op een nieuwe locatie: de Borgh in Budel. Ook richten we dit jaar voor het eerst een loopbaanplein in. Hier kunnen bezoekers o.a. hun CV laten checken, een professionele profielfoto laten maken, een LinkedIn workshop volgen en hulp krijgen bij het maken van een match. Meld u dus nu aan voor Cranendonck werkt op 1 november van 16.00 uur tot 20.00 uur in de Borgh in Budel. Ga voor meer informatie naar http://www.cranendonckwerkt.nl.

Voor bezoekers
Zoek je een baan, stage of ben je benieuwd naar bedrijven uit onze gemeente, kom dan 1 november naar Cranendonck Werkt. Volg ons op www.facebook.com/Cranendonckwerkt.