Onderhoud algemene Begraafplaats voor Allerheiligen en Allerzielen

Onderhoud algemene Begraafplaats voor Allerheiligen en Allerzielen

Op 1 en 2 november is het weer Allerheiligen en Allerzielen. Op deze dagen is het extra druk op de algemene begraafplaats. Om ervoor te zorgen dat de begraafplaats er zo netjes mogelijk bij ligt, vragen we nabestaanden om de graven te verzorgen volgens het uitvoeringsreglement.

Volgens dit uitvoeringsreglement van de algemene begraafplaats mag de begroeiing van de eigen beplanting niet boven het grafmonument uitkomen en mogen de winterharde gewassen die op de graven zijn geplant, de oppervlakte van het graf niet overschrijden.

Verzoek aan nabestaanden om beplanting te snoeien

Nabestaanden worden verzocht om beplanting volgens bovenstaande regels vóór 24 oktober 2018 terug te snoeien. Mocht men dit niet doen, dan snoeit de gemeente Cranendonck in de week van 25 t/m 31 oktober zelf de te hoge of te brede beplanting op de graven.

Samen zorgen we dat de begraafplaats er netjes bij ligt

Samen met u willen wij zorgen dat de algemene begraafplaats er met deze dagen zo netjes mogelijk bij ligt. Wij vertrouwen op uw medewerking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Hendriks, afdeling Leefomgeving, telefoonnummer 0495-431222.