In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Nieuwjaarszingen gaat niet door

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft de gemeente Cranendonck in goed overleg met de winkeliers in Budel besloten dit jaar geen nieuwjaarszingen te organiseren. We vragen iedereen om dit jaar op 31 december thuis te blijven en niet in groepjes naar het centrum van Budel of een van de andere kernen te komen.

Onder de huidige lockdown maatregelen van Rijksoverheid geldt onder andere:

• Buiten: een groep van maximaal 2 personen (>12 jr), of personen uit één huishouden.
  • Kinderen van 12 jaar of jonger mogen in principe langs de deuren gaan. In dat geval raden we - gezien de omstandigheden - aan om dit alleen in de directe woonomgeving te doen en zeer beperkt te houden.

Tijdens de lockdown blijven ook de andere maatregelen onverminderd van kracht. Meer informatie over corona vindt u op de website van de Rijksoverheid.