Nieuwjaarsnacht in Cranendonck

Ook in Cranendonck werd er in de nacht van 31 december op 1 januari feest gevierd en samen geproost. Wij hopen dat iedereen een fijne jaarwisseling achter de rug heeft en wensen alle inwoners het beste voor 2020.

De jaarwisseling in de gemeente Cranendonck is over het algemeen rustig verlopen, op enkele gebeurtenissen na. Er is vuurwerkschade aan de Jongerenontmoetingsplaats (JOP) in het Boudriepark. De gemeente betreurt het dat dit is gebeurd omdat de jongerenontmoetingsplaats is gecreĆ«erd om tegemoet te komen aan een behoefte van de jongeren in Budel. Zij hebben de JOP in maart 2019 zelf volledig opgeknapt. Des te wranger dat de schade aan de JOP waarschijnlijk door andere jongeren is toegebracht. De gemeente gaat de JOP schoonmaken en opknappen voor de jongeren die deze plek als ontmoetingsplaats gebruiken en doet aangifte van vernieling bij de politie.