Nieuwe maatregelen tegen corona

Er komen steeds meer coronabesmettingen bij. Vorige week maakten demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge de nieuwe maatregelen bekend.

We begrijpen dat inwoners, verenigingen en ondernemers vragen hebben over bijvoorbeeld het gebruik van mondkapjes, het scannen van QR-codes, openingstijden, thuiswerken of de 1,5 meter-regel. Op www.rijksoverheid.nl/coronavirus en www.rivm.nl is alle info te vinden. Houd zelf deze websites goed in de gaten zodat je weet welke regels er gelden, ook in de toekomst.

Op de website van de gemeente www.cranendonck.nl/coronavirus staat aanvullende informatie die specifiek gaat over onze gemeente, zoals over lokale regelingen of besluiten. Met ondernemers, horeca, gemeenschapshuizen, huiskamers en sportverenigingen gaat de gemeente deze week in gesprek over de invoering van de verstrengde maatregelen.