Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

(Natuur)brand: blijf binnen, ga niet kijken

Dit item is verlopen op 06-06-2020.

Het is erg droog in de natuur en dat betekent dat het risico op (natuur)branden hoog is. De brandweer is daarom extra alert op het ontstaan van brand in natuurgebieden. Is er sprake van een (natuur)brand? Blijf binnen en ga niet kijken. Dit voor ieders veiligheid en om de brandweer niet te hinderen. Het is ook in deze gevallen noodzakelijk om altijd de RIVM-richtlijnen op te volgen: Ga niet onnodig naar buiten en houd 1,5 meter afstand tot elkaar.

Wat te doen bij een brand?
Ga niet onnodig naar buiten. Zie je toch een (natuur)brand ontstaan? Bel 112 om de locatie van de brand zo precies mogelijk door te geven en breng jezelf en anderen in veiligheid.