In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Militaire oefening in Cranendonck

Militaire oefening in Cranendonck

Op 31 maart en 1 april 2021 wordt er in Cranendonck geoefend door de Koninklijke Landmacht. De militairen verplaatsen zich te voet en gaan een riviercrossing doen. Hierbij wordt het doorgaand verkeer niet gehinderd.

Schade

Als er door de oefening schade is ontstaan, dan kunt u onder vermelding van kenteken van het voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade, etc. een melding maken door te mailen naar JDVclaims@mindef.nl of een brief sturen naar Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht.