In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Militaire oefening 12 t/m 16 april 2021

Van 12 tot en met 16 april wordt er geoefend in Cranendonck door de Koninklijke Landmacht. Militairen gaan zich verplaatsen met pantserwielvoertuigen en militaire wielvoertuigen. Bij de oefening wordt het doorgaand verkeer niet gehinderd. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op niet-militair terrein.

Schade

Als er door de oefening schade ontstaat, kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid (kenteken voertuig), datum, tijd, plaats, soort schade melden door te mailen naar JDVclaims@mindef.nl of een brief te sturen aan Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht.