Méér zorgverzekering voor minder geld

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering die de gemeente Cranendonck samen met zorgverzekeraar CZ aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra’s. De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U kiest altijd de zorg die bij u past. Stap nu makkelijk en snel over via www.gezondverzekerd.nl!

Voordelen

• De gemeente betaalt mee aan uw zorgverzekering
  • Korting van 7% op de basisverzekering
  • Uitgebreide vergoeding voor o.a. brillen, fysiotherapie, tandartskosten en WMO eigen bijdragen.
  • CZ accepteert iedereen, zonder medische keuring
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

• U woont in de gemeente Cranendonck
  • U heeft een inkomen tot 130 % van de bijstandsnorm

Kies wat bij u past

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het aanbod van de gemeente Cranendonck en CZ . U ziet hier welke kosten vergoed worden. Bepaal wat u nodig heeft en kies wat bij u past.

Makkelijk en snel overstappen

• Overstappen is makkelijk en snel te regelen. Maak nu een keuze en meld u aan vóór 1 januari 2019 via www.gezondverzekerd.nl. CZ regelt dan de opzegging van uw huidige verzekering.
  • Bent u al verzekerd bij CZ, maar wilt u de aanvullende verzekering veranderen? Ook dan kun zich u via www.gezondverzekerd.nl aanmelden.

Heeft  u vragen over de pakketten van de collectieve zorgverzekering?
Neem dan contact op met de klantenservice van CZ via het gratis telefoonnummer 0900-0949.

Heeft u vragen over bijdrage in premie van de gemeente?
Neem dan contact op met Infonummer Werk & Inkomen: 040-2083760 dagelijks tijdens kantooruren. Of per mail via ziektekosten@a2samenwerking.nl.