Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Maken van 360 graden panoramafoto’s

Op dit moment worden in de gemeente Cranendonck foto’s gemaakt door de firma CycloMedia. Met een speciaal uitgerust voertuig maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder strikte voorwaarden ter beschikking gesteld. De gemaakte foto’s voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Gezichten en kentekens worden onherkenbaar gemaakt. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten conform geldende wetten en regels aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met de gemeente (Rob Smans via r.smans@cranendonck.nl) en/of CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland.