In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Laatste kans voor aanmelding experimenteerregeling

De derde ronde van de experimenteerregeling Samen aan de Slag is onlangs opengesteld. Heeft u uw initiatief nog niet ingediend? Dit kan nog tot en met vrijdag 30 april. Als organisatie of inwoner van de gemeenten Cranendonck, Nederweert en Weert kunt u op deze regeling een beroep doen voor financiële ondersteuning.

Voor wie?

De drie gemeenten hebben de ambitie ‘Iedereen telt mee, doet mee en draagt bij naar eigen kracht’. Initiatieven die op een vernieuwende manier helpen deze ambitie waar te maken, kunnen een beroep doen op regeling. Dus inwoners, bedrijven, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, scholen, verenigingen, et cetera; iedereen is uitgenodigd om er gebruik van te maken. Lees meer over de regeling.

Een initiatief indienen

U kunt uw aanvraag indienen tot en met vrijdag 30 april. U doet dit door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar info@samenaandeslag.net

Als u er behoefte aan heeft, kunt u voordat u uw aanvraag indient, advies inwinnen bij Mayan Oomkes, de aanjager. Zij bekijkt samen met u hoe kansrijk uw aanvraag is en of uw aanvraag voldoet aan de eisen die zijn gesteld. Stuur haar gerust een mailtje: aanjager@samenaandeslag.net

En dan?

Alle ingediende initiatieven worden bekeken. Daarna hoort u of u wordt uitgenodigd om uw initiatief te presenteren. Hoe dat gaat en wanneer, maken we later bekend.

Meer informatie

Bent u nog niet bekend met ‘Samen aan de Slag’? U vindt meer informatie op de site van Samen aan de Slag. Bekijk ook de korte filmpjes van de 7 initiatieven die in de eerste 2 ronden het predicaat ‘Erkend experiment’ ontvingen.