Kermis Budel-Schoot 2019

Kermis Budel-Schoot 2019

Van zaterdag 13 t/m dinsdag 16 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse kermis van Budel-Schoot. Jong Nederland zorgt ook dit jaar weer voor een gevarieerd kermisprogramma. Dit uiteraard in samenwerking met de kermisexploitanten, de lokale ondernemers en de scholen.Wethouder Frans Kuppens opent op zaterdag om 19.00 uur de kermis op een feestelijke manier.

Op het kermisterrein aan het Vogelsplein staan tijdens de kermis autoscooters, een rupsbaan, draaimolen, grijpkranen, lijntrek- /bussenspel, een fotoschietsalon, gebakkraam én suikerspinnenkraam. De vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht zijn ook aanwezig met het enveloppespel om zo een maatschappelijke bijdrage te leveren aan onze gemeenschap. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van de gezellige kermissfeer in Budel-Schoot.

Wegafsluiting

Het Vogelsplein wordt afgesloten met wegafzettingen, uitgezonderd het bestemmingsverkeer. Vanaf woensdag 10 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties. Wij proberen mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken en danken u voor uw begrip en medewerking.