In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Inzameldata afval? Check het online!

Wilt u graag een actueel overzicht van de ophaaldagen van het afval in Cranendonck? In de afvalwijzer of in de afval-app ziet u in één oogopslag wanneer welke soort afval wordt opgehaald. Wijzigingen in de ophaaldagen worden meteen in de online kalender verwerkt.

Afvalwijzer

Ga naar de digitale afvalwijzer.

De digitale afvalwijzer is makkelijk te gebruiken, voor ieder huishouden op maat en 24 uur per dag beschikbaar en actueel. Op de website vult u uw postcode en huisnummer in. U ziet dan een schema met de ophaaldata en een overzicht van de verschillende soorten afval.

Afval-app

U kunt de afvalkalender ook op uw telefoon bekijken via de afval-app. De app geeft u een melding op inzameldagen, zodat u uw afval op tijd aan de straat kunt zetten. Download de ‘Afvalkalender Cranendonck’-app in de App Store of via Google Play.