In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Informatieavonden voor zonneparken in Cranendonck

Op 9 december is er een eerste informatieavond gehouden over zonneparken in Cranendonck. Ongeveer 40 inwoners waren hierbij aanwezig en kregen uitleg over het zonneparkenbeleid, de mogelijkheden om mee te investeren en de voorgenomen plannen voor zonneparken. De presentatie en de gestelde vragen vindt u terug op onze website.

Meer informatie

Naast de korte presentaties van ontwikkelaars op 9 december, worden er nog meer avonden georganiseerd. Hieronder een overzicht met data en links waar u terecht kunt voor meer informatie:

Op 17 december 2020 vond er al een informatieavond plaats over zonneweide de Raak in Maarheeze.