Informatieavond energiezuinig wonen op 7 oktober

Inzicht in wat er precies komt kijken bij het verduurzamen van uw huis? Op 7 oktober om 19.30 uur organiseert het Regionaal Energieloket een informatieavond Energiezuinig wonen.

Rapport duurzaamheid per woningtype

In het kader van de Buurtactie Energiezuinig wonen zijn er in Budel-Dorplein voor vijf typen voorbeeldwoningen maatwerkrapporten gemaakt. Deze rapporten zijn zo geschreven dat ze te gebruiken zijn voor iedereen in Cranendonck met eenzelfde woningtype. In het rapport staat onder andere uitgelegd welke stappen het best genomen kunnen worden, welke kosten en opbrengsten ongeveer te verwachten zijn en wat de terugverdientijd is van de voorgestelde energiezuinige maatregelen. Met behulp van deze rapporten krijgt u inzicht in wat er belangrijk is voor bijvoorbeeld een jaren ‘60 rijtjeshuis of een vrijstaande woning uit de jaren ‘30. Uiteraard is er op de avond zelf ruimte voor vragen.

De bijeenkomst wordt digitaal gehouden. U kunt zich online aanmelden.

Meer informatie

Meer informatie over wat het energieloket voor u kan betekenen vindt u op de website van het Regionaal Energieloket.