Hoe verwarmen we onze woningen in 2050? Lees de Concept Transitievisie Warmte

In heel Nederland, dus ook in Cranendonck gaan we onze woningen op een andere manier verwarmen. Stap voor stap gaan we over op duurzaam verwarmen zodat we in 2050 geen CO2 meer uitstoten. Gemeente Cranendonck heeft hiervoor een “Transitievisie Warmte” gemaakt, die eind 2021 wordt vastgesteld. De visie geeft inzicht in de mogelijkheden om van het aardgas af te gaan en omschrijft welke stappen we als eerste gaan nemen.

Inzage periode

Tot en met 29 augustus 2021 kunt u de visie inzien en hierop reageren. Op basis van de reacties wordt bekeken welke aanpassingen in het concept nog nodig zijn. Na eventuele aanpassingen wordt de visie na de zomer opnieuw aan het college aangeboden, zodat de gemeenteraad eind november 2021 de Transitievisie Warmte kan vaststellen.

Meer informatie

Lees meer informatie over de visie en het proces dat tot de visie heeft geleid. Kunt u de visie niet online bekijken? Op het gemeentehuis kunt u een geprint exemplaar van de concept Transitievisie Warmte inzien.