Het Fontys kennistraject circulaire economie binnen MKB

Het Fontys kennistraject circulaire economie binnen MKB

Fontys werkt samen met instituten en bedrijven aan de bouw van een kenniscentrum voor circulaire economie. Veel bedrijven zetten momenteel stappen naar circulaire businessmodellen of werken aan marktintroducties van circulaire producten of diensten. Ook in Cranendonck vinden we innovatie en circulaire economie erg belangrijk. Dit initiatief van Fontys sluit dan ook goed aan bij de economische visie van Cranendonck.

Wat biedt Fontys?

  • Fontys biedt begeleiding aan uw bedrijf in de vorm van een kennistraject op het gebied van circulaire economie.
  • Ze leveren kennis en maatwerkoplossingen voor uw wensen en vragen zoals Bedrijfseconomische vragen, Organisatorische vragen, Marketingvragen, Vragen over consumenten gedrag, Technische vragen.
  • Ze beschikken over diverse laboratoria voor uw technische vragen.
  • Kennisuitwisseling met andere spelers uit de regio Eindhoven.
  • Bijscholings- en masterclasses circulaire economie.
  • Ze creĆ«ren samen met de andere spelers een circulair ecosysteem in samenspel tussen de maak-, design- en hightech sector.

Ze vragen een tijdsinvestering van 80 uur per jaar per bedrijf, zodat u ook daadwerkelijk de voordelen van het aanbod gaat ervaren.

Doet u mee?

Voor meer informatie kunt u bellen met het Cranendonckse bedrijvencontact (14 0495) of neem rechtstreeks contact op met het Fontys Impulsteam Circulaire Economie, dhr. Fons Claessen, tel: 06 14617611, email: ice@fontys.nl

In Cranendonck lopen we graag voorop in Circulaire Economie! Zo is Metalot3C genomineerd als circulaire werklocatie en dingt het mee naar de ABN AMRO Circular Economie Awards. Meer weten? www.metalot.nl