Henri baron de Wijkerslooth de Weerdesteijn nieuwe waarnemend burgemeester Cranendonck

Vanavond, 29 augustus 2017, heeft de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, Wim van de Donk, Henri baron de Wijkerslooth de Weerdesteijn beƫdigd als waarnemend burgemeester van de gemeente Cranendonck. De nieuwe waarnemend burgemeester is benoemd per 6 oktober 2017 en volgt hiermee tijdelijk de huidige burgemeester Marga Vermuƫ op die vanaf die datum de nieuwe burgemeester van Sluis is.

Foto: Waarnemend burgemeester Henri baron de Wijkerslooth de Weerdesteijn (rechts van midden), Commissaris van de Koning Van de Donk (midden), Locoburgemeester Jan van Tulden (links van midden), fractievoorzitters van gemeente Cranendonck, griffier en het College van burgemeester en wethouders.