Gun uw spullen een tweede leven

Gun uw spullen een tweede leven

Kringloopwinkel Verderest geeft meubels, kleding, boeken, servies et cetera een tweede leven. Ook nu in coronatijd is het mogelijk om goederen af te geven of op te laten halen. De winkel is op afspraak geopend, dus bent u op zoek naar iets? Plan een afspraak in. Dit kan telefonisch via 0495 497 808. Door bruikbare goederen een tweede leven te geven, zorgen we samen voor minder afval.

Hoe werkt het?

  • Afgeven: de deur ‘inname goederen’ is geopend, ook nu de winkel nog op afspraak geopend is. De spullen die u wilt inleveren, kunt u in één van de rekken leggen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
  • Ophalen: Verderest haalt ook meubels en andere spullen bij u op. Bel voor het maken van een afspraak naar 0495 497 808. Verderest is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
  • Wanneer een deel van de spullen niet herbruikbaar is, biedt Verderest de mogelijkheid om de spullen wel mee te nemen. U betaalt dan de afvoerkosten.
  • Plaats de spullen die opgehaald mogen worden liefst buiten (mits het weer dit toelaat). Wanneer dit niet mogelijk is en de spullen binnen opgehaald moeten worden, hanteert het ophaalteam de regels van het RIVM (1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes).