In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Gratis webinar over een gezond en comfortabel huis

Gratis webinar over een gezond en comfortabel huis

Wat heeft duurzaamheid te maken met onderhoud van uw huis en een goed binnenklimaat? Alles!

De Coöperatie Cranendonck organiseert op 16 maart van 20.00 tot 21.30 uur een gratis webinar, waarin duidelijk wordt dat het één niet zonder het ander kan. Aan de hand van 3 voorbeeldwoningen in Cranendonck neemt de coöperatie u mee op reis door uw eigen woning. 

Uiteraard gaat de bijeenkomst over energiebesparing, maar dat kunt u niet los zien van andere zaken als onderhoud, gezonde binnenlucht en een huis wat warm is in de winter en lekker koel in de zomer. Aan de hand van concrete voorbeelden ziet u hoe het mes aan meerdere kanten snijdt. 

Tijdens het volgen van dit webinar ervaart u ongetwijfeld een aantal “a-ha’s” en kunt u daarna beter voor uzelf formuleren wat belangrijk is. En daarmee gerichter zoeken naar een partij die dit voor u kan realiseren. 

Per webinar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol. Dus meld u snel aan op info@cooperatiecranendonck.nl met als onderwerp “aanmelding webinar”. U wordt dan uitgenodigd via de mail.