Gratis ondersteuning bij de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed

Bent u of is uw organisatie eigenaar van maatschappelijk vastgoed en staat u aan het begin van een verduurzamingstraject? Dankzij het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed van de provincie Noord-Brabant kunt u vanaf nu rekenen op ondersteuning bij de verduurzaming van dit vastgoed. Van coaching en energiescans tot ondersteuning richting de uitvoering.

Voor wie?

Onder maatschappelijk vastgoed vallen onderwijsinstellingen, zorginstellingen, sportorganisaties, culturele ANBI’s en buurthuizen en wijkcentra. Kijk voor alle voorwaarden voor deelname op de website van Energie Werkplaats Brabant.

Meld u aan!

Tot en met december 2022 wordt hulp geboden bij het verduurzamen van 210 panden in de provincie. Komt u in aanmerking en hebt u belangstelling voor een ontzorgingstraject? Meld u dan aan via www.energiewerkplaatsbrabant.nl. Wilt u eerst meer weten over de regeling? Op dinsdag 25 januari vindt een online informatiebijeenkomst plaats waarvoor u zich ook online kunt aanmelden.