Glasvezel in Cranendonck: campagne start binnenkort!

Afgelopen maandag 15 november ondertekenden directeur Piet Grootenboer van DELTA Fiber Netwerk en wethouder Frans Kuppens het convenant voor de aanleg van glasvezel in Cranendonck. Met de ondertekening van het convenant start het project van DELTA Fiber Netwerk om glasvezel aan te bieden aan iedereen in Cranendonck. Daar zijn we blij mee!

Als gemeente hebben we ons sterk gemaakt om alle inwoners in Cranendonck aan te kunnen sluiten op het netwerk van de toekomst. De aanleg van glasvezel kan de gemeente wettelijk gezien niet zelf doen, hiervoor zijn we afhankelijk van de inzet van marktpartijen en door het starten van dit project heeft straks iedereen in de gemeente Cranendonck de kans op internet via glasvezel.

Het convenant is een update van de eerdere afspraken met DELTA Fiber Netwerk, die ook de aanleg van glasvezel in het buitengebied heeft geregeld. Zodra de glasvezelcampagne start worden inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting persoonlijk geïnformeerd via een brief.