Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Gemeente verkoopt drie panden

De gemeente Cranendonck biedt drie panden te koop aan:

Pand 1: Dr. Kuijperstraat 26 te Budel. Dit betreft een voormalige school (De Kleine Wereld).
Pand 2: De Hogeweg 1-3 te Maarheeze. Dit is de voormalige onderwijzerswoning en het klooster. Het pand is een Rijksmonument.
Pand 3: Rakerstraat 4 te Maarheeze. Dit is een boerderij die momenteel in gebruik is als anti-kraak.

Interesse in de koop van één of meerdere panden?
Het is mogelijk de panden afzonderlijk te kopen of in één deal. De panden worden verkocht bij inschrijving en onder voorbehoud van gunning en bekrachtiging door de gemeente Cranendonck. De benodigde informatie per pand, het biedingsformulier en de verkoopvoorwaarden zijn te vinden op www.cranendonck.nl/verkoop. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met de contactpersonen die genoemd staan in de verkoopbrochure.