Gemeente Cranendonck zoekt vrijdenkers voor VONCK!

We beginnen met iets nieuws… VONCK! is een verzamel- en broedplaats voor ideeën en initiatieven in ´Ons Cranendonck´. De wereld verandert, Cranendonck verandert, inwoners veranderen. En dat alles in hoog tempo.

We zijn op zoek naar initiatiefrijke mensen die gezamenlijk willen nadenken hoe we

• de betrokkenheid van inwoners en organisaties bij hun dorpskern en gemeente (nog) verder kunnen vergroten;
  • initiatieven van (groepen) inwoners kunnen stimuleren en verder kunnen helpen;
  • elkaars ervaringen en talenten kunnen gebruiken om oplossingen te vinden voor collectieve maatschappelijke opgaven.

We zoeken een rijke mix van mensen uit bedrijfsleven, onderwijs, maatschappelijke instellingen, betrokken inwoners, jong en oud, dwars- en vrijdenkers, met vooral een open vizier naar de toekomst.

We komen in september voor de eerste keer bij elkaar, daarna een aantal keren per jaar.

Wilt u meer informatie of uzelf aanmelden? Neem dan contact op met Noëlle Tauran via: 06 82662102 of n.tauran@cranendonck.nl.

“Het begint met een VONCK!…..”