Gemeente Cranendonck doet mee aan Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar u kennis vindt en geïnspireerd wordt over het verduurzamen van uw woning. Gemeente Cranendonck steunt dit initiatief en zoekt huiseigenaren die hun ervaringen met onder andere isolatie, warmtepompen of zonnepanelen willen delen met andere inwoners. Dit kunt u doen door uw huis als voorbeeld aan te melden en uw duurzame ervaringen te omschrijven.

Bron van informatie

Inwoners kunnen via het platform voorbeeldwoningen bekijken, verhalen lezen en vragen stellen aan huiseigenaren. De verhalen verhalen zijn een waardevolle bron van informatie voor inwoners die van plan zijn, of al bezig zijn met het verduurzamen van hun woning. Naast een kijkje achter de schermen, geven deze verhalen een beeld over het mogelijk effect van de maatregelen in de praktijk. Ook stellen meerdere huiseigenaren op 30 oktober en 6 november ook hun woning open voor bezoekers.

Deel ook uw duurzame verhaal

Met een herkenbaar verhaal helpt u anderen die zelf ook aan de slag willen met duurzaam wonen. Meld uw huis online aan als voorbeeld.