In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Geef spullen een tweede leven, ook tijdens corona

Geef spullen een tweede leven, ook tijdens corona

Het is - ondanks dat de Kringloopwinkel niet geopend is op dit moment - mogelijk om spullen af te geven of op te laten halen door Kringloopwinkel Verderest. Hierdoor kunt u meubels, kleding, boeken, servies etc. toch een tweede leven geven. Zo zorgen we samen voor minder afval.

Hoe werkt het?

  • Afgeven: de deur ‘inname goederen’ is geopend, ook nu de winkel gesloten is. De spullen die u wilt inleveren, kunt u in één van de rekken leggen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken (adres: Nieuwstraat 95 in Budel of kijk op de website van Verderest). 
  • Ophalen: Verderest haalt ook meubels etc. bij u op. Bel voor het maken van een afspraak naar 0495 497 808. Verderest is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Plaats de spullen die opgehaald mogen worden liefst buiten (mits het weer dit toelaat). Wanneer dit niet mogelijk is en de spullen binnen opgehaald moeten worden, hanteert het ophaalteam de regels van het RIVM (1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes).