Feestmiddag echtparen huwelijksjubileum

Voor alle echtparen die dit jaar hun huwelijksjubileum vieren organiseert de gemeente weer een feestmiddag. Deze vindt plaats op vrijdag 7 juni bij de Smeltkroes in Maarheeze.

Om 14.00 uur worden de echtparen ontvangen door het college van burgemeester en wethouders. Daarna is er, onder het genot van een hapje en een drankje, de gelegenheid om elkaar te feliciteren.

De middag wordt omlijst door sfeervolle muziek en een gastspreker. Om 16.30 uur eindigt de bijeenkomst.

Aanmelden

Wij willen graag weten op hoeveel mensen wij deze middag kunnen rekenen. Geef daarom als u een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen vóór 24 mei door of u aanwezig bent. Dit kan via de link in de uitnodiging die u heeft ontvangen: www.cranendonck.nl/feestmiddag.