In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Fanatieke deelname aan Landelijke Opschoondag 2021

Is het u ook opgevallen dat de gemeente Cranendonck weer een stuk schoner is geworden? Ruim 50 vrijwilligers kwamen op zaterdag 20 maart in actie tegen zwerfafval. Samen gingen zij met afvalgrijpers en handschoenen aan de slag met opschoonacties in de hele gemeente. We willen alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun inzet!

Opschoon-ommetje

Inwoners van Cranendonck, jong en oud, deden mee aan Nederlands grootste opschoonactie tegen zwerfafval. Door corona werd een speciale editie georganiseerd. De vrijwilligers ruimden zwerfafval op tijdens het zogenoemde ‘opschoon-ommetje’. Verschillende inwoners van het azc, verenigingen en vaste vrijwilligers hebben het rondzwervend afval in de buurt en natuur opgeruimd. De gemeente zorgde voor alle benodigde opschoonmaterialen. Dankzij de inzet van deze helden zijn de straten, wijken en buurten en groenstroken weer schoon. Laten we dat samen zo houden!

Bedankt afvalhelden!

Alle inwoners die een opschoon-ommetje hebben gemaakt worden namens de gemeente Cranendonck ontzettend bedankt voor hun inzet. Hopelijk kan de volgende opschoonactie weer grootschaliger plaatsvinden en komen er meer fanatieke inwoners, ondernemers, scholen, verenigingen en vriendengroepen in actie.

Vaker zwerfafval opruimen?

Binnenkort komt er een aanmeldformulier op onze website waarmee je je kunt aanmelden als vrijwilliger zwerfafval. Ook staat in september de World Cleanup Day op de agenda. Houd hiervoor onze berichtgeving in de gaten voor meer informatie.