Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Enquête over evenementen in Cranendonck

De gemeente Cranendonck is bezig met het actualiseren van de evenementennota. Hiervoor willen we graag van bewoners en organisatoren horen wat hun mening is over het aanbod van evenementen. Ook horen wij graag uw mening over de hoeveelheid aan evenementen binnen onze gemeente, eindtijden, geluid en nog meer. Volgende week publiceren wij daarom een enquête waarin we bewoners en organisatoren oproepen om hieraan deel te nemen. Houd de Grenskoerier, social media en deze website in de gaten voor meer informatie.