Enquête gemeentenieuws: geef uw mening!

Vanuit haar stage bij de afdeling Communicatie van de gemeente Cranendonck doet Didi Thissen onderzoek naar het gemeentenieuws op de gemeentepagina Cranendonck Nieuws (in De Grenskoerier). In dit onderzoek kijkt zij naar wat het bereik en effect is van dit gemeentenieuws. Vul de enquête in om uw mening te laten horen!

Uw mening is belangrijk
Gemeente Cranendonck is steeds op zoek naar de meest optimale manier om u te betrekken bij wat zij doet en wil u graag op de hoogte houden van het gemeentenieuws. Door het invullen van deze enquête helpt u de gemeente om dit goed te doen. Zij kan dan bijvoorbeeld verbeteringen aanbrengen in het gemeentenieuws. En natuurlijk helpt u Didi ook een stapje dichterbij haar afstuderen. Ook als u de gemeentepagina Cranendonck Nieuws niet (vaak) leest is uw mening belangrijk.

Enquête
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. De door u ingevulde gegevens worden enkel gebruikt voor dit onderzoek.
De enquête kunt u invullen tot en met 25 april op www.cranendonck.nl/onderzoek

Mogelijk heeft u ook een brief gehad met daarin de enquête. Deze is steekproefsgewijs verspreid onder huishoudens in Cranendonck. Als u de enquête online invult (voorkeur) hoeft u dit niet meer op papier te doen.

Winactie
Als u de enquête online invult maakt u kans op een VVV-bon ter waarde van 25,00 euro. Wilt u kans maken? Vul dan aan het einde van de enquête uw e-mailadres in.

Hartelijk bedankt voor uw hulp!