Eenvoudig meldingen over de openbare ruimte doorgeven

Een losse stoeptegel, een kapot speeltoestel, een afgewaaide tak of zwerfafval? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door via onze website of de app ‘MijnGemeente’. Zo zorgen we er samen voor dat de openbare ruimte op orde blijft.

Melden via de website

• Ga naar het formulier Melding Leefomgeving
  • Beschrijf de melding
  • Kies een categorie en subcategorie
  • Vul de locatie waarop uw melding betrekking heeft zo nauwkeurig mogelijk in
  • Vul uw contactgegevens in
  • Voeg eventueel een foto bij
  • Klik op versturen

Melden via MijnGemeente-app

Via de app kunt u op een vergelijkbare manier uw melding met een mobiele telefoon aan ons doorgeven. Handig om onderweg direct kapotte straatverlichting, onveilige plekken, afgewaaide takken en dergelijke te melden.

Wat gebeurt er met meldingen?

Alle meldingen worden door ons beoordeeld en we behandelen meldingen binnen 3 werkdagen. Dit betekent niet altijd dat de melding dan ook helemaal opgelost is, soms is daar meer tijd voor nodig. Uiteraard streven we er naar meldingen zo snel mogelijk af te handelen.