In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Een melding over je woon- of leefomgeving doen

Een melding over je woon- of leefomgeving doen

Uw woon- en leefomgeving bestaat uit plekken waar iedereen toegang tot heeft. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn. Als u iets ziet dat stuk is of opgeruimd moet worden, maakt u hiervan een melding bij de gemeente.

Iets melden via website of app

Via onze website kunt u eenvoudig een melding indienen. U geeft de locatie door, zodat meteen duidelijk is waar er iets aan de hand is. U krijgt bovendien bericht als de melding is opgepakt en wat het resultaat is. 

Ook kunt u via de Mijn Gemeente app de melding met uw mobiele telefoon doen. U kunt als u wilt meteen een foto van de situatie toevoegen. Handig!