Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Een inrit aanleggen

Een inrit aanleggen

Voor het aanleggen van een inrit zijn enkele voorwaarden opgesteld. Voldoet u aan de voorwaarden én hebt u een melding gedaan, dan kunt u daarna de inrit aanleggen.

U mag een inrit, na melding, aanleggen als:

  • een inrit in het trottoir een maximale breedte heeft van 3 meter (excl. verloopbanden)
  • de aanleg van de inrit deugdelijk gebeurt (door een erkende stratenmaker)
  • door de aanleg van de inrit het verkeer op de weg niet in gevaar gebracht wordt
  • het niet ten koste gaat van openbare parkeerruimte
  • de inrit niet door het openbaar groen gaat

Gaat de inrit over een bestaande sloot? Denk dan ook aan de vergunning van het Waterschap de Dommel. Deze heeft u naast de inrittoestemming van de gemeente ook nodig.

De kosten voor de aanleg van de inrit betaalt u zelf. De gemeente kan na aanleg een controle uitvoeren om na te gaan of de inrit aangelegd is volgens bovengenoemde voorwaarden. Voor meer informatie en voor het melden, klikt u hier