Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Duurzame samenwerking met VV Maarheeze

VV Maarheeze kan sinds kort weer spelen op een goed én duurzaam verlicht veld. De veldverlichting liet in de afgelopen periode namelijk te wensen over. Regelmatig vielen de lampen op het voetbalveld uit. Een erg vervelende situatie als je in de donkere winterperiode ’s avonds aan het trainen bent. Samen met de gemeente is gekeken naar de oorzaak hiervan en het bleek dat de schakelkasten en de armaturen sterk verouderd waren.

Na een aantal overleggen is een weloverwogen keuze gemaakt voor het plaatsen van LED-verlichting. Dit met de achterliggende gedachte om een bijdrage te leveren aan de gezamenlijke duurzaamheidsopgave. De gemeente deed samen met Heijmans & Signify een pilot rond verduurzaming. Zo kon ook snel een oplossing gevonden worden voor VV Maarheeze.

“De LED-verlichting is aanzienlijk beter dan de oude verlichting. Van onze leden krijgen we ook positieve feedback. Zij ervaren dat het spelen in deze verlichting een stuk prettiger is”, aldus VV Maarheeze.