In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Doseerlichten om sluipverkeer in Maarheeze en Leende tegen te gaan

Sluipverkeer in onze mooie dorpskernen is een bekend probleem. In de komende tijd zullen hiertegen een aantal maatregelen worden gerealiseerd.

Op maandag 12 april wordt gestart met plaatsing van doseerlichten tegen het sluipverkeer. De afgelopen weken zijn hiervoor al de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. In eerste instantie worden de doseerlichten geplaatst aan de Philipsweg, Oranje Nassaulaan in Maarheeze en aan de Sterkselseweg in Sterksel. Later volgen de doseerlichten aan de d’Aasdonken in Maarheeze en de Maarheezerweg Noord in Leende. Na plaatsing kunnen de doseerlichten direct worden ingezet als maatregel tegen sluipverkeer.