Doe mee aan de World Cleanup Day op 18 september

Samen met de rest van de wereld wil gemeente Cranendonck op World Cleanup Day de straat op, om buurten zwerfafvalvrij te maken voor een schone en opgeruimde omgeving. Iedereen is welkom om te helpen op zaterdag 18 september.

Hoe werkt de opschoondag?

U kunt zichzelf, uw gezin, vrienden, school of klas, sportteam, vereniging, onderneming, organisatie online aanmelden.

De gemeente zorgt voor alle benodigde middelen en opschoonmaterialen, zoals afvalzakken en afvalhouders, afvalgrijpers, veiligheidshesjes en handschoenen. Ook haalt de gemeente de volle afvalzakken met zwerfafval weer op. Zo kan iedereen zorgeloos aan de slag!

Zwerfafval opruimen & corona

Natuurlijk wordt de World Cleanup Day coronaproof georganiseerd. Met 1,5 meter afstand is het goed mogelijk om met meerdere mensen te werken aan een schonere omgeving! De op 18 september geldende RIVM-richtlijnen en veiligheidsadviezen volgen wij op, want uw gezondheid en die van anderen staan natuurlijk voorop!

Mooie prijzen met de Afvalbingo

Doet u mee met minimaal 5 mensen? Dan doet u automatisch mee met de Afvalbingo. U maakt kans op waardecheques en alle jonge afvalhelden ontvangen sowieso een leuk prijsje. Lees meer informatie over de Afvalbingo.

Contact

Wilt u meer informatie over de World Cleanup Day of de Afvalbingo? Stuur een mailtje naar teamschoon@debries.eu