Digitale informatieavond plaatsing zonnepanelen

Cranendonck is één van de twaalf gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen, zonder eigen investering. Wilt u meer informatie? Kom dan naar de digitale informatieavond op dinsdag 21 september van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden digitale informatieavond

Aanmelden voor de informatieavond kan online. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de deelnamelink (kijk ook in uw spambox).

Hoe werkt het?

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Dit betekent dat u zelf geen aanbetaling hoeft te doen voor de zonnepanelen. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente.

Besparen vanaf de eerste maand

Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan uw maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie. Per gemeente is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!