Digitale afvalwijzer nu ook via app

De gemeente heeft een digitale afvalwijzer, te raadplegen via afvalkalender.cranendonck.nl. De digitale kalender is eenvoudig in gebruik, voor ieder huishouden op maat, 24 uur per dag beschikbaar en actueel. Een digitale afvalwijzer is beter voor het milieu door het vermijden van papier en bespaart de gemeente bezorgkosten.

Hoe werkt het?
Op de website vult u uw postcode en huisnummer in. U krijgt dan een overzicht van de verschillende soorten afval en waar u bepaalde afvalstromen naar toe kunt brengen.

Nieuwe app
U kunt de afvalkalender op uw telefoon bekijken via de afval-app! In de afval-app staan de data waarop de verschillende soorten afval bij u worden ingezameld. De afval-app geeft u zelfs een melding op de inzameldagen. Zo vergeet u nooit meer uw afval aan straat te zetten.  Download de 'Afvalkalender Cranendonck' app in de App Store of via Google Play.

Ook wijzigingen in ophaaldagen, bijvoorbeeld door een feestdag, zijn verwerkt in de digitale afvalwijzer en app. Zo beschikt u altijd over de juiste, actuele informatie. Naast de ophaaldata is ook veel informatie over de afvalstromen te vinden.  Maak een vuist voor afval!