Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Digitaal ondernemersloket

Logo Ondernemen Gemeente Cranendonck

Ondernemers in onze gemeente kunnen belangrijke info zoals (lokale) regelingen, info over belastingen en het laatste nieuws vinden op www.cranendonck.nl/ondernemersloket.

Samenwerking

Het ondernemersloket is in A2-verband opgezet. De afdelingen Economie, Werk & Inkomen, Belastingen en Communicatie van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken hiervoor nauw samen. Zo lopen telefonische (aan)vragen bijvoorbeeld via het Klantcontactcentrum van Valkenswaard.

Sparren

De accountmanagers Economie van de drie gemeenten zijn altijd bereid en beschikbaar om de ondernemers uit de drie gemeenten te helpen en met hen te sparren. Ze kunnen daar waar nodig ook voor elkaar inspringen.

Heeft u een ondernemersvraag?

Bel gerust naar 040-208 3444.