Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

DigiD up-to-date?

Met uw DigiD laat u zien wie u bent als u op internet iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds. Veilig inloggen wordt steeds belangrijker. Bij steeds meer organisaties is daarom inloggen met uw wachtwoord en gebruikersnaam niet meer voldoende. Nieuwe en verbeterde inlogmiddelen geven meer zekerheid over iemands identiteit. Ze zorgen voor de bescherming van privacy en maken fraude moeilijker.

Houd uw DigiD up-to-date
Ook de gemeente maakt voor sommige online dienstverlening gebruik van nieuwe inlogmiddelen. Hoe completer uw DigiD is, hoe meer zaken u direct kunt regelen via internet. Wij adviseren u daarom om de laatste inlogmiddelen toe te voegen aan uw DigiD:

• DigiD app; de makkelijkste manier om veilig in te loggen
  • SMS-controle; inloggen met een sms-code
  • Voer de ID-check uit; voor toegang tot extra privacygevoelige gegevens.

Machtigen
Steeds meer zaken met de overheid regelt u digitaal. Wilt u hier hulp bij of wilt u iemand helpen? Dan kunt u iemand anders hiervoor toestemming geven via DigiD Machtigen.

Informatie
Alle informatie over aanvragen, machtigen en manieren van inloggen staat op www.digid.nl. Daar vindt u ook stappenplannen die u helpen bij de aanvraag. De website digid.uabc.nl geeft op een eenvoudige manier uitleg over DigiD. Daar kunt u ook oefenen met aanvragen.