In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Deze week geen GFT en oud papier inzameling

Tot en met vrijdag 12 februari wordt er vanwege de winterse weersomstandigheden geen GFT en oud papier ingezameld. De geplande inzameling van de tariefzakken voor restafval gaat gedeeltelijk door. Dit betekent dat restafval in de tariefzak aangeboden kan worden langs hoofdwegen.

De milieustraat blijft woensdag gesloten, omdat het terrein door sneeuw en ijs nog onvoldoende toegankelijk is. Of de milieustraat komend weekend open kan én of het oud papier op zaterdag ingezameld kan worden, wordt later deze week bekeken. We houden u via onze website en social media op de hoogte. Daarnaast worden de afval-app en de afvalkalender dagelijks bijgewerkt.