Derde informatieavond herinrichting Stationsstraat en omgeving Maarheeze

We nodigen u van harte uit voor de derde informatieavond over de herinrichting Stationsstraat en omgeving. De bijeenkomst is op donderdag 28 juni van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur in de Smeltkroes in Maarheeze.

Wat staat er op de agenda?

Eindresultaat definitieve ontwerp

Op de tweede informatieavond op 29 november 2017 is het definitieve ontwerp van de herinrichting besproken. Het ontwerp is door de gemeenteraad op 30 januari 2018 goedgekeurd.

Er is de laatste maanden hard gewerkt om de details toe te voegen. Deze zijn eind mei met de klankbordgroep van het project besproken en het eindresultaat willen we met u delen.

Nieuwe informatie: riolering wordt gescheiden stelsel
We hebben veel nieuws te vertellen omdat in dit deel van de Stationsstraat en een deel van de Sterkselseweg de riolering compleet wordt vervangen door een gescheiden stelsel. Dit is belangrijk voor alle omwonenden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente de heer Joan Ligtenberg via j.ligtenberg@cranendonck.nl. U bent van harte welkom! Wij zorgen voor een kop koffie of thee.

Het programma staat vanaf 22 juni op onze website en www.megaborn.com/stationsstraat.