In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

De belastingaanslagen vallen weer in de brievenbus

Een dezer dagen valt de envelop met de belastingaanslag vanuit de gemeente bij u in de bus. Om ondernemers tegemoet te komen tijdens de coronacrisis, hebben we de belastingaanslag later opgelegd dan u gewend bent.

Heeft u vragen over de opgelegde belastingaanslag? Aarzel dan niet en neem contact op met ons op: 14-0495 of 0495-431222 of via belastingen@cranendonck.nl.

Kunt u tijdelijk de belastingen niet betalen?

Het aanvragen van uitstel van betaling of een betalingsregeling kan een oplossing zijn. Neem voor meer informatie of direct regelen met ons contact op via 14-0495 of 0495-431222 of via belastingen@cranendonck.nl.

Op www.cranendonck.nl/belastingen vindt u ook informatie over de belastingaanslag.