In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Dappere dames zorgen voor aanhouding fietsendief

Dappere dames zorgen voor aanhouding fietsendief

In de avond van zondag 4 april kwamen twee dappere dames uit Maarheeze in actie toen zij getuige waren van een fietsdiefstal in de fietsenstalling van het NS-station Maarheeze. Zelfs toen de jongeman hen probeerde af te schrikken, bleven de dames hem volgen en hielden zij telefonisch de politie netjes op de hoogte. Al rennend op de A2 werd hij uiteindelijk door de politie klemgereden en aangehouden. Burgemeester Van Kessel beloonde dit moedige voorbeeldgedrag door bij beide dames een grote bos bloemen te bezorgen.