Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Dagje weg. Deur op slot!

Het is weer vakantie. Maar let op: de vakantieperiode is voor inbrekers een toptijd! Hoewel er minder mensen deze zomer op vakantie gaan, zijn inbrekers nog altijd scherp.

Bij warm weer staan veel ramen en deuren open. Een inbreker weet dat ook. Inbrekers sluipen je huis binnen en zijn binnen een paar minuten ook weer weg. Wees alert en sluit deuren en ramen als je weggaat, ook al is het maar voor even. Tref zelf voorzorgsmaatregelen om inbraak te voorkomen.

Op de sites www.maakhetzeniettemakkelijk.nl en op www.politiekeurmerk.nl vind je diverse tips.