In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Cranendonck verduurzaamt massaal

Cranendonck verduurzaamt massaal

Huiseigenaren in Cranendonck hebben een tijd terug een brief ontvangen met een waardebon van 70 euro. Van deze actie is dankbaar gebruik gemaakt en inmiddels is het beschikbare subsidiegeld op. De bon kon worden uitgegeven aan energiebesparende producten, zoals waterbesparende douchekoppen en LED-lampen. Ook voor grotere ingrepen aan huis zoals zonnepanelen, dubbele beglazing en een slimme thermostaat kon de waardebon worden ingezet.

In totaal zijn er 2458 waardebonnen verzilverd. Gezamenlijk besparen we hiermee 430 ton CO2. Ter vergelijking: dat is evenveel CO2 als de uitstoot van het elektriciteitsverbruik van 300 huishoudens.

Wilt u uw huis ingrijpender verduurzamen? U kunt zich als woningeigenaar nog tot 30 maart vrijblijvend inschrijven voor de gezamenlijke inkoopactie voor vloerisolatie, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, Hr++-glas en het inregelen van uw CV-ketel. Door samen in te kopen, besparen we allemaal op de aanschafprijs. Bij twee of meer isolatiemaatregelen kunt u ook subsidie krijgen. Grijp dus nog snel uw kans! 

Inschrijven

Meer informatie

Hebt u vragen over deze actie? U kunt contact opnemen met de servicedesk van Winst uit je Woning door te bellen naar 023 583 69 36.