College van B&W bezoekt Feijen Metaaltechniek in Maarheeze

College van B&W bezoekt Feijen Metaaltechniek in Maarheeze

Op 13 oktober bracht het bestuur van Ondernemerscontact Cranendonck (OCC) samen met het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) een bezoek aan het familiebedrijf Feijen Metaaltechniek in Maarheeze. Hier werden zij ontvangen door directeur John Feijen en zijn zonen Jan, Frank en Rik.

Wat doet Feijen Metaaltechniek

Feijen Metaaltechniek is van oudsher een echt familiebedrijf, ontstaan en gevormd door passie voor het vak. Sinds de oprichting, door de vader van John in 1963, heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt, waarbij één ding altijd hetzelfde is gebleven: vakmanschap. Dit was, is en blijft de rode draad binnen Feijen Metaaltechniek. Simpelweg omdat kwaliteit begint bij vakkennis. Al ruim een halve eeuw realiseert Feijen hoogwaardige halffabricaten voor de metaalindustrie. Van maatwerk tot serie, van prototype tot product: Feijen gaat geen uitdaging uit de weg en heeft de kennis en knowhow om de wensen van klanten te realiseren.

Bedrijf blijft zicht ontwikkelen

Ondersteund door een trouw team blijft het familiebedrijf zich ontwikkelen als allround toeleverancier. Het college vond het erg interessant dat ze in Maarheeze alles onder één dak hebben; ze maken het schetsontwerp, prototype en uiteindelijk het complete eindproduct allemaal op één plek. Feijen Metaaltechniek bestaat bovendien al meer dan 50 jaar, een ijzersterke basis voor nog eens 50 jaar! Het college van B&W dankt Feijen Metaaltechniek voor het inspirerende bedrijfsbezoek.